Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Οι αποτελεσματικές υπηρεσίες SEO είναι το κλειδί για την επιτυχεία σας!

SEO είναι τα αρχικά του Search Engine Optimization. Το SEO είναι Α και το Ω για την αύξηση των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας, μέσω των επισκεπτών που κάνουν χρήση των μηχανών αναζήτησης για να βρουν υπηρεσίες ή προιόντα..

Το SEO είναι το μεγαλύτερο και το σημαντικότερο κομμάτι του SEM (Search Engien Marketing) αφού οι περισσότεροι χρήστες των μηχανών αναζήτησης προτιμούν τα οργανικά αποτελέσματα από ότι τα πληρωμένα αποτελέσματα (google adwords). Μια υπηρεσία που έχει να κάνει με το SEO ξεκινάει πάντα με την αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης της ιστοσελίδα της επιχείρησής σας, την ανάλυση της αρχιτεκτονικής της, της λειτουργικότητας και της ποιότητας τη.

Όλοι οι χρήστες του Διαδικτύου εξαρτώνται από τις μηχανές αναζήτησης για να βρουν αυτό που ψάχνουν, οπότε θα πρέπει να βρίσκεστε στα κορυφαία αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για τα keyword που σας ενδιαφερούν. Η σωστή έρευνα και επιλογή των λέξεων κλειδιών είναι το προταρχικό βήμα πριν ξεκινήσει μια SEO καμπάνια, ουσιαστικά γίνεται μια έρευνα σχετικά με όλες τις κατάλληλες keywords για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας. Στην συνέχεια βάση των αποτελεσμάτων της έρευνας πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις πάνω στην σελίδα σας (on page seo).

Το on page seo κυρίως περιλαμβάνει την κατάλληλη τροποποίηση των meta tags,meta description,h1 tags,page title κτλπ . Μόλις γίνουν τα παραπάνω ο SEO expert θα πρέπει να αρχίσει αν ασχολείται με το αποκαλούμενο off page seo. Για να γίνει το κομμάτι του off page seo,δεν χρειάζεται αν γίνουν αλλαγές απευθείας πάνω στην σελίδα σας, αλλά να δημιουργηθούν backlinks με τα κατάλληλα keywords (anchor texts) προς την σελίδα σας.

Είναι σημαντικό για μία επιχείρηση να χρησημοποιεί τεχνικές SEO, διότι κάνεις δεν θα επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας αν δεν βρίσκεστε τουλάχιστον στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, πότε ήταν η τελευταία φορά που ψάχνατε κάτι στο google και κοιτάξατε την δεύτερη ή την τρίτη σελίδα των αποτελεσμάτων ; Οπότε αν βρίσκεστε στην δεύτερη ή στην τρίτη ιστοσελίδα των αποτελεσμάτων γνωρίζετε πολύ καλά ότι πολύ δύσκολα θα αποκτήσετε επισκέπτες και κατεπέκταση πελάτες απο τις μηχανές αναζήτησης.

Σημαντικά πλεονεκτήματα των υπηρεσιών SEO είναι
1)το προσιτό κόστος, σε αντίθεση με άλλες αμειβόμενες υπηρεσίες
2)αυξημένη αναγνώριση του εμπορικού σήματος σας (brand building)
3)τα προϊόντα που προωθείτε αποκτούν διεθνή προβολή

Η αποτελεσματική χρήση του SEO είναι το πρωτεύον κλειδί της επιτυχίας μια ιστοσελίδας.

ProsWeb click here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.