Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Μια Travel Sim θα σας κάνει την ζωή πιο εύκολη

Η πρόσφατη οικονομική χρήση που βάρεσε πολύ δυνατά και την Ελλάδα έχει κάνει τους πάντες να προσπαθούν να γλιτώσουν χρήματα από όπου μπορούν, συμπεριλαμβανομένων και των διακοπών και των ταξιδιών που κάνουν. Στο παρελθόν όταν κάποιος ταξίδευε στο εξωτερικό ήξερε εκ των προτέρων ότι θα χρεωθεί υπέρογκα ποσά για roaming. Αλλά πότε δεν είχα κάτσει να ψάξει να βρει κάποια εναλλακτική γιατί ίσως πίστευε ότι δεν υπάρχει και άλλη επιλογή εκτός από το φθηνό VOIP το οποίο συνεπαγόταν ότι έπρεπε να βρει wi-fi και να προσαρμοστεί στην πολύ κακή ποιότητα κλήσης. Πλέον δεν χρειάζεται να πληρώνετε μεγάλα ποσά για roaming, ούτε να χάνετε την επικοινωνία με τους φίλους σας κάθε φόρα που βρίσκεστε στο εξωτερικό. Η λύση στο πρόβλημα σας λέγεται Travel Sim Cards. Αυτές οι κάρτες έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για αυτούς που ταξιδεύουν στο εξωτερικό και οι χρεώσεις τους είναι εώς 80% φθηνότερες σε σχέση με αυτές που θα πληρώνατε αν χρησιμοποιούσατε την κανονική σας sim.

  • Τέλος στις δυσάρεστες εκπλήξεις και τους υπέρογκους λογαριασμούς, οι travel sim cards (γνωστές και ως roaming sim cards) είναι προπληρωμένες. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε συμβόλαια και μηνιαία έξοδα, μόλις σας τελειώσουν οι μονάδες απλά με μία κλήση ή με χρήση του διαδικτύου κάνετε ανανέωση του χρόνου ομιλίας σας. Με αυτό τον τρόπο γνωρίζετε ακριβώς πόσα ξοδεύετε για κλήσεις και μηνύματα.
  • Δεν χρειάζεται αγοράζετε καινούργια τοπική κάρτα κάθε φορά που επισκέπτεστε μια καινούργια χώρα. Αγοράζετε μια κάρτα και την έχετε για όλη σας τη ζωή, συνεπιβάτη σε όλα σας τα ταξίδια, χωρίς να λήγει ποτέ!
  • Με το που παραγγείλετε την travel sim card σας μέσω internet γνωρίζετε ήδη τον νέο σας αριθμό (εσείς τον επιλέγετε άλλωστε) οπότε μπορείτε να τον δώσετε εκ των προτέρων στους φίλους και την οικογένειά σας.
Τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα πολλαπλά κέρδη που θα έχετε αν επιλέξετε να αγοράσετε κάποια Travel Sim Card, μην χάνετε χρόνο ξεκινήστε να γλιτώνετε χρήματα τώρα : http://www.mysims2go.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.